Принц Хари, Меган Маркъл и синът им Арчи са се преместили за

...
Принц Хари, Меган Маркъл и синът им Арчи са се преместили за
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл са се преместили в Калифорния

Принц Хари, Меган Маркъл и синът им Арчи са се преместили за непрекъснато в Калифорния на фона на пандемията от ковид, съобщи „ Франс Прес “.

Семейството е пътувало от Канада до Лос Анджелис с частен аероплан предходната седмица, малко преди да бъдат затворени границите сред Съединени американски щати и Канада поради възходящия брой болни. Калифорния е родният град на Меган, в който са и доста от приятелите ѝ. До през днешния ден майка ѝ Дория Рагленд продължава да живее там.

В кралско семейство към този момент има един случай на болен от COVID-19, този на престолонаследника принц Чарлс. По-рано този месец 93-годишната кралица Елизабет II се отдръпна в замъка Уиндзор дружно със брачна половинка си, принц Филип, където ще остане до края на пандемията.

Херцозите към този момент поемат своите първи задължения, които да им обезпечат мечтаната финансова самостоятелност от английската корона – в четвъртък от Disney публично оповестиха, че Меган Маркъл ще озвучава детска продукция за семейство африкански слонове, който ще бъде оповестен в идващия петък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР